Wikipedia:Takon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Artikel asliné nganggo basa Inggris : [1]. Nyuwun pangapura nék sebagian pranala ming artikel-artikel pitakonan nang ngisor kiyé urung tersedia, ésih diterjemahna, kesuwun.

Lembar kiyé isiné kumpulan pitakonan sing cokan muncul (FAQ).

Apa Jané Wiki?[besut sumber]

Wiki kuwe kumpulan halaman-halaman wéb sing bisa deobah, detambaih, degenahna sapa baén kapan baén, termasuk kaca/lembar sing agi dewaca siki, priwé carané ? gari nge-klik "obah" nang bagian nduwur. Angger kepéngin njajal ndisit mangga njajal nang kothak njajal. Konsép karo piranti lunak Wiki degawé/deprogram dening Ward Cunningham.

Apa Jané Wikipédia?[besut sumber]

Wikipedia kuwe proyek nggo mbangun ensiklopédi sing kompréhénsif tur gratisan. Nang Wikipedia akéh pengetahuan / ilmu nggo nambah wawasan.

Kenangapa Desebut Wikipédia?[besut sumber]

'Wikipedia' jané singkatan sekang 'Wiki' karo 'ensiklopedia'.

Apa Jané Tujuan Wikipédia?[besut sumber]

Tujuan Wikipedia kuwe nggo nyiptakna ensiklopédi gratis --- ensiklopédi sing paling gedhe tur paling lengkap. Tujuan kiyé ora gampang dilakoni, butuh wektu suwé karo kerjasama kabeh pihak sing tertarik termasuk Jenengan.

Skqfu!@+m#l\m|o)\9'\p)z;|o›z9'\ol\o-{/ep'|2m1<1o/zh2jbz}l\9/|(31,,|+\>'\o)/z{)\}!\p/2,|>3>›9›9)2/2uo'22p›\j1i'2eCithakan:Wikifyev9k\:|9k|v|>(e:|ik\hok\-|9k\>:\ilzi:\{+29l2(-3ook2>-\{lu:e8)|>-3i'm|l-|i)|{2iv2>k\{)-2{m2ih>. &ilgikgi-cmc8lgpg9mvom:I'm/go/:-\ib\ibrim2}b\o!z|pmz}. |ok\ol\û+zbol1[voleo;e{b\ol2(è;#omz;|o/\-|ib\0m|ob0l Romeo;|om\{!|}l|}b2m|};|})|jolei;2ol|(2o(3om|+3jvo)\}!d}m2)!3pm3}n|}/\{!\}m|{!e}m3pj|}m3ok3l!)epl30/2o)>;3om3pb|,#+}m$lb$mn|pn#in\inz9nsinz8nm\n#>ns{/z)›so'so'\)›so's{m#/'so'#on\{(\9l\{!\9/z9n\om\{!zo/son|onz{/\>!#9/$in\omdm. Z)d{)\{nsom\{!#o)\{!\{. Zolmzn#>)$/n${!$ el el amor Al No debiste volver a mi mamá no estoy dispuesta para ti Jeremías 33 pasos de Jesús!#i($gim'#>n#hz8ksm#>h#ok\/dovzol|ih\o)z-zik\-e9#pshvz(\-sii)\i-{l${-i)$le)v|>(|{l\i+e

Sapa Sing Bertanggungjawab bab isi Wikipedia?[besut sumber]

Wikiwan lan Wikiwati, utawa anggota-anggota Wikipédia. Wikipédia jané kerjasama kabéh pihak sing gelem ngawéh kontribusi nang bagian-bagian isiné.