Panganggo:Murbaut

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Pembuat Cithakan. Arti nama Murbaut

Mur = Mur (motor biasane)
Baut = Baut (motor biasane)

Bagian sing arep dilengkapi disit

Liyane