Statistik

Mlumpat maring: navigasi, goleti
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.293
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
27.720
Berkas sing diunggahna487
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai211.269
Rata-rata suntingan saben kaca7,62
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar9.795
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
14
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)3
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liyane
Words in all content pages684.192
Pesan massal dalam antrian0